Skaffa solceller med batteri och koppla upp dig till Check Watt

Skaffa solceller i kalmar län

Just nu har vi ett bra erbjudande på installation av solceller och batteri

  • Solceller från JA Solar  405w full black 20st 
  •  Växelriktare från Goodwe hybridväxelriktare 8 kW
  • Batteri från Goodwe 9,9 kwh
  • installerat och färdigt

    Pris från 129 000:- med grönt bidrag

 

50% skattereduktion på solcellsbatterier

När du köper ett solcellsbatteri med installation till ditt hem har du rätt till skattereduktion på 50%

Tjäna pengar på ditt batteri med CheckWatt

Ditt batteri kan göra mer än du tror.

Genom att ansluta batteriet till CheckWatts tjänst Currently, kan du både tjäna pengar och hjälpa till att hålla det svenska elnätet stabilt.

 

Hur fungerar CheckWatt?

Elnätet behöver konstant balans för att säkerställa rätt frekvens och stabilitet. Genom att ansluta din batterilagring till CheckWatt kan du vara med och leverera värdefulla stödtjänster till Svenska kraftnät. CheckWatt aggregerar batterilager för att skapa ett kraftfullt virtuellt kraftverk. Tillsammans med Svenska kraftnät kan CheckWatt erbjuda frekvensregleringstjänster som stödjer elsystemet och minskar behovet av dyra investeringar i elnätet.

Frekvensreglering från Checkwatt – tjäna pengar och stöd elnätet

Checkwatts virtuella kraftverk Currently länkar alltså samman batterier, solceller, vindkraftverk ute i landet och skapar därmed en ökad trygghet på elmarknaden i Sverige. Allt det här på uppdrag för Svenska Kraftnät.

Blir du en del av detta nätverk får du ersättning, samtidigt som landets elförsörjning säkras, vilket såklart gagnar båda parter. Konceptet benämns av Checkwatt vid frekvensreglering, vilket syftar på den totala elnätsfrekvensen och möjligheten att med hjälp av Currently-nätverket tillföra mer kraft för att stötta det svenska elnätet till rätt nivåer.

Vad kan jag förvänta mig för ersättning från Checkwatt?

Ersättningen för dig med Checkwatt beror helt och hållet på ditt batteris kapacitet och din förmåga att ladda och ladda ur ditt ellager. Här pratar vi om så kallad uteffekt från batteriet.

Genom att ansluta dig till Checkwatts tjänst gör du både en lönsam investering och en samhällsinsats.

 

 

 

Lämna ett svar