Emaldo Power Core

Ai-drivet energisystem för hemmet.

Därför är Emaldo Power Core bättre helt enkelt

Automatiska besparingar på din energiräkning.

Ett verkligt allt-i-ett-hybridsystem.

Kraftreserv dygnet runt 24/7.
Inbyggd laddare för elfordon.

Tjäna pengar?

Utnyttja potentialen i din Emaldo® Power Core för att bidra till att stabilisera elnätet. Med en helt automatiserad funktion behöver du inte göra några manuella ingrepp – fortsätt använda den som vanligt och behåll samtliga funktioner intakta. Dessutom får du fördelen av månatliga betalningar som direkt sätts in på ditt bankkonto.

Med Emaldo® Power Core kan du inte bara bidra till en mer balanserad elförsörjning utan också njuta av ekonomiska förmåner, helt utan kompromisser i användarupplevelsen.

1. Installera Emaldo® Power Core.

Inte extra hårdvara nödvändig. Emaldo® Power Core hanterar allt. Få en garanterad utbetalning på 2 000 kr per månad på en gång när stödtjänsten är aktiverad från appen.

2. Aktivera Grid Balancing i appen.
Använd ditt batteri medans du tjäna pengar. Emaldo® låser inte ditt batteri som stödtjänst leverantörer gör. Räkna med betydligt högre utbetalningar efter maj 2024
3. Fyll i ett formulär och dina bankuppgifter.
Utbetalningar görs direkt från Emaldo® till ditt bankkonto. Varje månad. Håll koll på dina utbetalningar direkt i Emaldo®-appen.
Installerad Emaldo Power Core

Så fungerar det

Säkra en konstant månatlig inkomst på 2000 kronor utan krångel. Trots att det kan verka för bra för att vara sant, är denna möjlighet faktiskt verklig. Här är hur det fungerar: Som stolt ägare av ett Emaldo® Power Core-hemenergisystem har du förmånen att få en pålitlig passiv inkomst på 2000 kronor varje månad, direkt insatt på ditt bankkonto. Genom att aktivera grid-belöningsprogrammet från appen kan du enkelt njuta av denna inkomst varje månad.

Hur är detta möjligt?

Vår ökade användning av förnybara energikällor, som vind och sol, är positiv för miljön, men det medför utmaningar. Under perioder med överflöd av vind och solljus produceras överskott av el, medan bristande tillgång på dessa naturresurser leder till otillräcklig elproduktion. Denna obalans är ett växande problem. Som ägare av en Emaldo® Power Core kan du spela en roll i att lösa detta genom att låta din enhet autonomt ladda och urladda till och från elnätet, vilket bidrar till att stabilisera det till förmån för alla och samtidigt generera en stadig inkomst.

Hur fungerar det?

Processen är enkel. Aktivera stödtjänstfunktionen på din Emaldo® Power Core och du är klar. Inga komplicerade steg behövs. I motsats till vissa andra nätbalanseringstjänster som tar fullständig kontroll över ditt system, behåller Emaldo® enkelheten. Du kan fortsätta använda din enhet utan begränsningar och samtidigt tjäna pengar genom att bidra till nätbalansering. Inga extra enheter krävs – allt är integrerat i din Emaldo® Power Core. Samtidigt maximerar våra batterier dina intäkter med snabbaste svarstid.

Nu till den viktiga frågan: Hur får du betalt?

För närvarande är nätbalansersättning endast tillgänglig för kunder som köper sin energi från ett fåtal svenska elföretag men från och med maj 2024 kommer detta att förändras och det kommer inte längre att spela någon roll från vilken leverantör du köper din energi. Trots detta behöver du inte vänta som Emaldo® Power Core-ägare. Vi garanterar redan en månatlig utbetalning på 2000 SEK, med förhoppning om en eventuell ökning efter maj 2024. Utbetalningar sker smidigt och automatiskt, direkt till ditt bankkonto varje månad. Så, luta dig tillbaka, låt din Emaldo® Power Core göra sitt jobb och välkomna de ekonomiska fördelarna. Enkelt!

Den enda lösningen som erbjuder både

Grön teknik och ersättning för nätbalansering

Enligt det senaste uttalandet från Skatteverket krävs det att din batterilösning används huvudsakligen eller nästan uteslutande för lagring av självproducerad grön el för att vara berättigad till skatteavdraget för Grön Teknik.

Vad gör Emaldo speciellt?

Emaldo Power Core har kapaciteten att ansluta tre individuellt hanterbara batterier. Till skillnad från andra alternativ på marknaden är varje batteri utrustat med en unik kontrollmodul, vilket möjliggör oberoende drift från varandra. Denna design säkerställer att batterierna kan dedikeras uteslutande för lagring av självproducerad energi, vilket kvalificerar dem för Grön Teknik-incitamentet. Dessutom inkluderar Emaldo Power Core en integrerad billaddare, som också är helt berättigad till förmånerna med Grön Teknik.

Få både skattereduktion genom Grön Teknik och ersättning för nätbalansering

Emaldo skiljer sig från andra företag genom att ha ett direktavtal med Svenska Kraftnät, genom vilket de får ersättning för att tillhandahålla tjänster för stabilisering av elnätet. En betydande del av dessa intäkter går sedan tillbaka till EmaIdos kunder, vilket eliminerar behovet av dyr tilläggs-utrustning eller externa parter. Genom att använda Emaldo® Power Core kan användarna inte bara delta i Grön Teknik-initiativet, utan också allokera en del av systemet för att få ekonomiska incitament för att bidra till ansträngningar för balansering av elnätet.

Emaldo

Hur fungerar det?

Emaldo använder högkvalitativa batterier med exceptionellt snabba överföringshastigheter, vilket möjliggör att användarna kan uppnå avsevärda avkastningar genom att allokera endast en batterimodul för tjänster till stöd för elnätet. Processen för nätbalansering kräver många mindre laddnings- och urladdningsåtgärder för att stabilisera elnätet. Även med denna begränsade användning av batterikapaciteten kan användarna förvänta sig betydande belöningar för sin roll i att upprätthålla elnätets stabilitet.

Om Emaldo Power Core

Smart Ai

Emaldo Power Core representerar mycket mer än bara energilagring. Den innovativa Energenie® AI-motor är integrerad i själva kärnan systemet.

Systemet optimerar ditt hushålls energianvändning genom att förutse det framtida elpriset per timme på lokal nivå, ta hänsyn till lokalt väder och soltimmar samt anpassa sig till ditt specifika energianvändningsmönster. Genom kontinuerlig anpassning sparar det automatiskt pengar och minskar koldioxidavtrycket genom effektivare energianvändning.

Väder- och soltimmesprognos | Känner till framtida nätpriser i förväg | Lär sig ditt hushålls användningsmönster

Säkerhet & miljö

Säkra & miljövänliga batterier
Emaldo batterikraftboxar är baserade på den mest säkra batteritekniken tillgänglig, vilket gör Emaldo Power Core till ett tryggt val för hela familjen.

Dessa batterier är dessutom helt återvinningsbara, vilket möjliggör återanvändning av battericellerna även efter flera års användning. Genom att välja återanvändning istället för att kasta uttjänta batterier, även om det görs korrekt, bidrar det betydligt till att minska koldioxidavtrycket och påverkan på vår gemensamma miljö.

Vätska för temperaturreglering | 100% återvinningsbara batterier | Vattenbaserad tillverkning av battericeller minskar CO2-ekv med 40%

Säker för hela familjen

Säker för barn och husdjur

Säkerhet är av högsta prioritet och är integrerad i själva konstruktionen av Emaldo Power Core.

Genom den fysiska utformningen undviks öppna ledningar och heta ventiler, vilket gör Emaldo Power Core säker för både barn och husdjur. Batterikraftboxarna är konstruerade med den mest säkra batteritekniken tillgänglig, vilket skapar en trygg miljö för hela familjen.

Inga heta ventilationsöppningar | Inga öppna kablar

Ladda ditt elfordon

Snabb. Billigt. Grön.

Emaldo Power Core är det enda systemet på marknaden som inkluderar en dedikerad typ 2-laddare för elfordon direkt inbyggd i själva systemet.

EV-laddaren inte bara eliminerar behovet av extra kostnader för att köpa en separat laddare, den ger dig också möjlighet att anpassa laddningen enligt dina önskemål. Du kan välja att ladda uteslutande med solenergi eller be systemet intelligent anpassa laddningen baserat på de mest kostnadseffektiva nätpriserna, samtidigt som du säkerställer att din elbil är redo för nästa körning varje morgon.

Bli helt grön | Ha bilen redo när du behöver den | Godkänd för KfW 442-finansiering

Maximera lönsamheten med batterilagring

Att integrera ett batterisystem med en solcellsanläggning för balanstjänster innebär en betydligt kortare återbetalningstid jämfört med en traditionell solcellsanläggning utan batteri. Detta är tack vare de kontinuerliga intäkterna som genereras genom balanstjänsterna.

Så, förutom de samhälleliga fördelarna som ett anslutet batteri ger genom att bidra till en stabilare svensk elinfrastruktur, ökar även den ekonomiska lönsamheten för din personliga investering i solcellsanläggningen.

Fylld till bredden med allt det goda

Tekniska specifikationer
Batteri

3,1 till 9,3 kWh kapacitet (upp till 86 kWh vid parallellkoppling av flera skåp)
LiFePO4 | 100% återvinningsbar 

Reservkraft

10,8 kW kontinuerligt
21,6 kW topp under 200 ms
Backup övergång utan skarv

AI-optimering

Egenutvecklad Energenie® AI-motor

App

Android™ och iOS®

Växelriktare

10,8 kW kapacitet
Solar input (3 MPPT-uttag med en max. input på 10,8 kW, 100-500 VDC)

Installation

Allt-i-ett-hybridsystem (integrerad växelriktare, batterier, styrsystem och anslutningsmöjligheter)
IP54 för installation inomhus och täckt utomhus
(-20°C till 50°C / 4°F till 122°F
)

Storlek och vikt

H: 1545 mm, B: 700 mm, D: 327 mm
47 kg. Allt-i-ett-skåp (frontlucka 8 kg.)
33 kg. Batterilåda(r)


Garanti

10 år (6 000 cykler)

Överensstämmer med säkerhetskraven

IEC62109-1:2010, IEC62109-2:2011, EMC IEC61851-21-2:20218 , IEC61000-6-1, IEC61000-6-3

Batterier uppfyller kraven

IEC62619:2022, UN38.3, MSDS

Överensstämmer med elnätet

TRLV_TP_SV 50549_DK

Systemets efterlevnad

IEC61851-1:2017, IEC62955, IEC60529:2013, EN61984

Uppfyller utsläppskrav

RED 2014/53/EU

El-Montage Solpaneler
El-Montage

Är du redo?

Vi hjälper er gärna! Vi ser fram emot er kontakt.