Solpaneler

Installera solpaneler på ditt hus i Mönsterås, Oskarshamn och Kalmar

Vill du ha möjligheten att sänka dina elkostnader och samtidigt investera i en grönare framtid? Då kan vi på El-Montage i Oskarshamn hjälpa dig att installera solpaneler på ditt hus! Solen är en fantastisk och nästintill outtömlig källa till energi. På bara några timmar förser den jorden med lika mycket energi som alla människor tillsammans använder på ett år.

Testa vår kalkylator för solpanelerKontakta oss.

El-Montage Solpaneler

Satsa på solceller och solenergi

För att komma bort från vårt beroende av kärnkraft och energi som produceras genom förbränning så behöver vi utnyttja mer av den solenergi som finns tillgänglig. Moderna solceller och solpaneler omvandlar hela 15-20% av den solenergi som träffar dem till elektrisk energi för ditt hushåll. Så om fler skulle installera solpaneler på sina hus skulle vi ta ett stort steg mot en mer hållbar energiproduktion, vilket vi på El-Montage i Oskarshamn anser är en nödvändighet då klimatförändringarna är ett faktum. En annan fördel med att investera i solpaneler är att det ökar värdet på din fastighet.

Så bor du i närheten av Mönsterås, Oskarshamn i Kalmar och går i tankarna att installera solpaneler på ditt hus – tveka då inte på att ta kontakt med oss på El-Montage i Oskarshamn så ger vi dig ett förslag på en passande anläggning för din fastighet! Vi är verksamma i närområdena av Rockneby, Oskarshamn, Högsby, Mönsterås, Västervik, Kalmar och Hultsfred. Våra elektriker har bred kunskap och lång erfarenhet i branschen och kan därför erbjuda våra kunder trygga och kostnadseffektiva installationer med en hög service.

Vi ser fram emot att höra hur vi kan stå till tjänst för era behov och önskemål!

Solpaneler kalkylator

Laddbox

Garos Laddbox

KONTAKT

OSKARSHAMN
Telefon: 0491-144 00
Norra fabriksgatan 3, 572 30 

ROCKNEBY
Telefon: 070-560 04 95
Knapegårdsgatan 13, 395 95

LÄNKAR

Här visar vi länkar till några av våra leverantörer:

www.ahlsell.se
www.elektroskandia.se
www.storel.se
www.solar.se

MILJÖ & KVALITET

Vår målsättning är att använda oss av så miljövänligt material som möjligt, det gäller såväl innehållet i produkterna som produktionssättet. Våra leverantörer är certificerade enligt miljösystemet i överensstämmelse med S-EN ISO 14001-:1996.