Elinstallation och elservice runt om i Kalmar, Oskarshamn och Mönsterås 

Att inte ha säkra och rätt utförda elinstallationer kan orsaka stora faror. Vi på ElMontage i Oskarshamn har bred kunskap inom elbranschen och kan därför erbjuda våra kunder trygg och säker elservice. Vi utför alla typer av elinstallationer med bästa tänkbara service till ett bra pris. Att använda oss av så miljövänligt material som möjligt är något vi prioriterar högt och har därför valt våra leverantörer med omsorg.  

Tveka inte att höra av dig till oss om du har problem med elen i ditt hem eller på ditt företag! Vi kan även se till att förebygga eventuella bekymmer genom att installera en jordfelsbrytare och samtidigt kontrollera er el-anläggning. ElMontage i Oskarshamn erbjuder tjänster runt om i Kalmar, Mönsterås och Oskarshamn

Installera solpaneler på ditt hus i Mönsterås, Oskarshamn och Kalmar

Vill du ha möjligheten att sänka dina elkostnader och samtidigt investera i en grönare framtid? Då kan vi på El-Montage i Oskarshamn hjälpa dig att installera solpaneler på ditt hus! Solen är en fantastisk och nästintill outtömlig källa till energi. På bara några timmar förser den jorden med lika mycket energi som alla människor tillsammans använder på ett år. För att komma bort från vårt beroende av kärnkraft och energi som produceras genom förbränning så behöver vi utnyttja mer av den solenergi som finns tillgänglig. Moderna solpaneler omvandlar hela 15-20% av den solenergi som träffar dem till elektrisk energi för ditt hushåll. Så om fler skulle installera solpaneler på sina hus skulle vi ta ett stort steg mot en mer hållbar energiproduktion, vilket vi på El-Montage i Oskarshamn anser är en nödvändighet då klimatförändringarna är ett faktum. En annan fördel med att investera i solpaneler är att det ökar värdet på din fastighet.

 

Så bor du i närheten av Mönsterås, Oskarshamn i Kalmar och går i tankarna att installera solpaneler på ditt hus - tveka då inte på att ta kontakt med oss på El-Montage i Oskarshamn så ger vi dig ett förslag på en passande anläggning för din fastighet! Vi är verksamma i närområdena av Rockneby, Oskarshamn, Högsby, Mönsterås, Västervik, Kalmar och Hultsfred. Våra elektriker har bred kunskap och lång erfarenhet i branschen och kan därför erbjuda våra kunder trygga och kostnadseffektiva installationer med en hög service. Vi ser fram emot att höra hur vi kan stå till tjänst för era behov och önskemål!